pr architectenburo is gevestigd in Haarlem, met opdrachtgevers door heel Nederland. Het bureau werkt voor zowel particuliere als professionele opdrachtgevers. Wij zijn gespecialiseerd in het restaureren, transformeren en verduurzamen van monumenten.

pr architectenburo combineert vakmanschap met duurzame innovatie. We werken bij onze opdrachten altijd nauw samen met een hecht netwerk van specialisten als freelance tekenaars, architecten en adviseurs. Zo hebben we altijd voldoende expertise en mankracht in huis om aan uiteenlopende opdrachten te werken.

Ontwerpen is volgens ons meer dan alleen tekeningen maken. Ontwerpen is partijen samenbrengen, verbinden, het overbruggen en inzichtelijk maken van tegenstellingen. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Een eerste gesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Al schetsend verkennen wij dan de mogelijkheden met u.

peter rutten

pr architectenburo staat onder leiding van ir. Peter Rutten. Voordat Peter in 2008 zijn eigen bureau startte, deed hij bij verschillende gerenommeerde Nederlandse architectenbureaus ervaring op met complexe renovatie en nieuwbouwprojecten. Naast architect is Peter parttime docent. In Utrecht verzorgt hij de module Duurzaam Erfgoed, onderdeel van de post-hbo studie BouwhistorieMonumentenzorgRestauratie. Meer weten? Lees hier meer.